En español - In English
 
Sala de Juntes del Rectorat

Cursos de llengües a l'estiu

 

Notícies

S'obre el termini d'inscripció per als cursos d'estiu

CartellDes del dia 15 de gener al 13 de juny de 2011 estarà obert el termini d'inscripció als cursos de català i espanyol com a llengües estrangeres que organitza el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I, del 4 al 29 de juliol de 2011.

A partir del Marc europeu comú de referència per a les llengües i sota l'enfocament comunicatiu i l'ensenyament mitjançant tasques, el Servei de Llengües i Terminologia organitza aquests cursos de català i espanyol i els obre a qualsevol persona que hi estiga interessada.

L'aprenentatge de la llengua i la immersió en la nostra societat es farà possible compaginant els cursos amb activitats complementàries, lúdiques i culturals, i amb excursions a les ciutats més importants i als llocs més representatius que permetran l'estudiantat conèixer de primera mà la cultura i els costums del país.

El Festival Internacional de Benicàssim FIB-Heineken comença el 14 de juliol

Cartell del FIB 2009A més de la música també s'hi organitzaran altres manifestacions lúdiques i culturals (dansa, teatre, curtmetratges, exposicions d'art contemporani i moda) en diferents espais ambientats per a tots els gustos.

Més informació al web del FIB.

 

 

 

Serveis que us ofereix la Universitat Jaume I

Oficina de Cooperació Internacional i Educativa. Àrea de Cooperació Interuniversitària

 
 

Servei d'Esports. Activitats de formació esportiva

Instal·lacions esportives

 

Biblioteca

 
Aules d'informàtica  
Estudis de postgrau  
Estudis universitaris